Een woning is niets zonder het comfort dat elektrotechnische installaties bieden. Als Leidinggevend Elektromonteur Luxe Woningbouw weet jij dat als geen ander! Heb jij ervaring in de elektrotechniek en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen als Leidinggevend Elektromonteur

Als Leidinggevend Elektromonteur Luxe Woningbouw bij MD Service neem jij, samen met je team, de aanleg van elektrotechnische installaties in en om luxe woningen op je. Jij kijkt naar tekeningen en vertaalt deze naar echte installaties: deze leg jij aan van A tot Z. Elk project is anders door de verschillende soorten woningen, opdrachtgevers, wensen en ideeën. Soms werk je zelfs in en om zogenaamde “smart homes”, waar je KNX domotica mag installeren! Daarnaast ga jij:

 • Technische tekeningen bestuderen en waar nodig aanpassingen voorstellen;
 • Leidingwerk in en om woningen aanleggen;
 • Draden en kabels in en om woningen trekken;
 • Meterkasten en technische ruimtes indelen en monteren;
 • Aangelegde installaties meten;
 • Storingen zoeken en oplossen.

Wat breng je mee als Leidinggevend Elektromonteur?

Elektronica, verschillende soorten installaties en uiteenlopende projecten: als Leidinggevend Elektromonteur ben je er dol op. Je bent ook flexibel, accuraat en klantgericht. Daarnaast kan jij als Elektromonteur goed omgaan met tijdsdruk en houd je het team van Monteurs altijd in de hand: onder jouw leiding wordt er altijd op tijd werk van goede kwaliteit geleverd. Verder breng jij mee:

 • Een mbo 3-diploma richting Elektrotechniek, eventueel aangevuld met relevante cursussen of trainingen;
 • Relevante werkervaring, bij voorkeur als Monteur Elektrotechniek binnen de (luxe) woningbouw;
 • Een VCA certificaat;
 • Rijbewijs B(E).

Wat bieden wij?

Een baan vol afwisseling, gezelligheid en ruimte voor ontwikkeling en groei binnen het bedrijf. Als Leidinggevend Elektromonteur Luxe Woningbouw werk je niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren; allemaal in een leuk team. Jouw gereedschap en bedrijfsauto zijn nieuw, schoon en van topkwaliteit.
Daarnaast krijg je van ons:

 

 • Een goed salaris, passend bij jouw opleidings- en ervaringsniveau;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

MD Service zorgt voor alles wat je niet ziet, maar wat het kantoor en huis wel tot een aangename plek maakt om in te werken en wonen. Geluid op iedere plek binnen het bedrijf of je huis. Verlichting, stereo of luxaflex vanuit één punt bedienen. Beveiligingscamera’s of een alarminstallatie en laadpunten voor elektrisch vervoer bij het kantoor. We installeren en repareren elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie, domotica en laadpunten voor elektrisch vervoer.

Solliciteren?

Wil je solliciteren op de functie van Leidinggevend Elektromonteur Luxe Woningbouw of heb je vragen?
Stuur je motivatie en profiel of bel naar: Claudia van Zoelenc.vanzoelen@mdservice.nl, 0182-550799.
Een Whatsappje sturen mag ook: 06-23624684. Hopelijk tot snel!
Hopelijk tot snel!

 

Overige Vacatures