Wat we doen

MD Service zorgt voor alles wat je niet ziet, maar wat het kantoor en huis tot een aangename plek maakt om in te werken en wonen. Geluid op iedere plek binnen het bedrijf. Verlichting, stereo of luxaflex vanuit één punt bedienen. Beveiligingscamera’s of een alarminstallatie en laadpunten voor elektrisch vervoer bij het kantoor. We installeren en repareren elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie, domotica en laadpunten voor elektrisch vervoer.

Van het aanleggen van een stopcontact thuis tot de complete installatietechniek van uw onderneming. We bedenken slimme totaaloplossingen en lopen voorop in nieuwe producten, bijvoorbeeld in domotica of in laadpunten voor elektrisch vervoer: “Als het ingewikkeld wordt, bellen ze ons”.

Kwaliteit en bedrijfszekerheid

MD Service werkt met een eigen ploeg vakkundige monteurs en met projectleiders die de voortgang in de gaten houden. Zo kunnen we onze opdrachtgevers garanderen dat zij gedurende het hele project, van de eerste adviezen en tekeningen tot de aansluiting van het laatste contact, kwalitatief goed werk geleverd krijgen. We hebben zowel gespecialiseerde als allround monteurs in dienst. Bij ieder project stellen wij ook een plan voor service en onderhoud op.

Meedenken vanaf het begin

MD Service is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat in een grote straal rondom Gouda en Alphen aan den Rijn werkt in opdracht van aannemers en ontwikkelaars, (semi-)overheid, het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Wij werken graag in bouwteamverband. In samenwerking met de opdrachtgever en andere leveranciers denken we dan in een vroeg stadium mee over de beste manier om projecten uit te voeren.