Het is een toenemend fenomeen in Nederland: leegstaande kantoorpanden. Gelukkig is er een oplossing! Steeds vaker krijgen dit soort panden een andere bestemming. Er worden bijvoorbeeld woningen in gebouwd. MD Service draagt momenteel bij aan zo’n project. In opdracht van GN Bouw en STARTS werken wij mee aan het gereedmaken van 30 luxe appartementen in een voormalig kantorencomplex in Zwijndrecht.

Hoogwaardig opleveringsniveau
De 3- en 4-kamerappartementen in het pand dat straks Forty Five gaat heten, krijgen een hoogwaardig opleveringsniveau. De woningen zijn energiezuinig, krijgen een comfortabele badkamer en moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Beneden worden bergingen en een gemeenschappelijke multifunctionele ruimte ingericht. Naar verwachting wordt Forty Five eind december 2017 opgeleverd.

Elektra, intercom en zonnepanelen
MD Service verzorgt zowel in de appartementen als de gemeenschappelijke ruimte alle elektra. Verder plaatst MD de intercominstallatie aan de deur en in de woningen. Voor een aantal toekomstige bewoners installeert MD ook zonnepanelen. Bewoners kunnen van tevoren aangeven of zij dit willen of niet.

Over GN Bouw en STARTS
GN Bouw is een allround bouwonderneming die zich richt op het gehele bouwproces; van ontwerp tot onderhoud. GN werkt samen met gespecialiseerde opdrachtgevers en leveranciers. Een van die samenwerkingspartners is STARTS. Dit bedrijf initieert, investeert in, ontwikkelt en bouwt enkel planconcepten voor woningen in leegstaande kantoren. Hun missie en doel is: het realiseren van betaalbare woningen voor iedereen.