Op de plek waar voorheen hotel Het Witte Huis stond, bekend in Oegstgeest en ver daarbuiten, is in het najaar van 2011 een zorgvilla met dezelfde naam verrezen. MD Service heeft in deze exclusieve en kleinschalige zorginstelling de volledige elektrotechnische installatie aangebracht. Zo is een brandinstallatie aangelegd en ook een volledig digitaal domotica-systeem, waarmee bewoners vanuit hun eigen kamer gemakkelijk de lichtknoppen of zonwering kunnen bedienen. Verzorgenden in Het Witte Huis kunnen bovendien met een unieke identificatietag inloggen in het systeem en krijgen op het scherm in de kamer van de betreffende cliënt alle beschikbare informatie in beeld.

Zorgvilla Het Witte Huis is een project van particuliere zorginstelling Nova Zembla Zorg. In het huis is plek voor 25 bewoners, die ieder over hun eigen privékamer met badkamer kunnen beschikken. Lees meer over dit project in onze E-NIEUWS februari 2012.

BrandmeldinstallatieData & telefonieElektrotechnische installatiesInbraakbeveiligingNoodverlichtingToegangscontrolesysteemVerlichting

Neem contact op