MD Service heeft de complete elektra van de allereerste binnenstedelijke Fastned locatie in Nederland verzorgd. Het snellaadstation in Den Haag is 1 december 2016 geopend. Eigenaren van alle typen elektrische auto’s kunnen hier nu snel hun accu opladen.

Primeur in Den Haag
De Fastned locatie aan de Leidsestraatweg in Den Haag is naast de 56 laadpunten langs snelwegen het eerste binnenstedelijke Fastned station. Een echte mijlpaal, omdat het in stedelijk gebied lastig is om benodigde vergunningen te krijgen. MD Service heeft de elektra-installatie van het station geïnstalleerd, de laders aangesloten en de verlichting aangelegd.

Overal opladen
Met de ontwikkeling van het eerste binnenstedelijke snellaadstation, speelt Fastned in op de behoefte van de elektrische rijder om overal – zowel langs snelwegen als in de stad – zo snel mogelijk de accu op te kunnen laden.

Plannen 2017
De komende tijd gaat Fastned verder met de bouw van nog eens vijf stedelijke stations in Den Haag, maar er zijn ook plannen om stations in andere steden te realiseren. Welke steden dat worden, is nog niet bekend. MD Service is al wel door Fastned gevraagd om in 2017 weer de elektriciteit van nieuwe stations aan te leggen.