Met de vestiging van een Primark van ±5.000 m2 kwam er in één klap een einde aan de leegstand in winkelcentrum Drievriendenhof in Dordrecht. Alleen had de kledingwinkel één keiharde voorwaarde: de centrale installatie van het hele winkelcentrum (±20.000 m2) die op de plaats van de Primark-winkel stond, moest weg. En dus werd MD Service ingeschakeld voor deze grootscheepse verhuizing.

Centrale installatie
De centrale installatie bestond uit een hoofd verdeelkast, een brandmeldinstallatie en een geluidsinstallatie die bijvoorbeeld kan worden ingezet om bij brand iedereen te waarschuwen. Drie jaar terug begon MD Service aan de klus. Na een eerste verplaatsing lag het project door omstandigheden een jaar stil.

Nieuwe verplaatsing van de installatie
Een jaar later ging MD Service weer aan de slag met een nieuwe verplaatsing. Daarbij creëerde het bedrijf uit veiligheidsoverwegingen een extra doorgang, er is een certificering gedaan van de brandmeldinstallatie en er is 1.000 m2 kantoor gecreëerd.

Verlichting
MD Service legde ook de verlichting van de passage aan, er zijn grondspots geplaatst bij de entree en een gedeelte van de verlichting is vervangen en vernieuwd. Bovendien installeerde MD Service inbraakbeveiliging, camera’s en een passantentelsysteem, een WIFI-netwerk en een GSM-versterking. Nu het project is afgerond komt MD Service nog maandelijks in het Dordrechtse winkelcentrum voor onderhoud en kleine aanpassingen.

Meer informatie over winkelcentrum Drievriendenhof vind je hier: http://dri3vriendenhof.nl.