Indicium in Barendrecht biedt diensten aan op het gebied van automatische identificatiesystemen en draadloze netwerken. MD Service heeft het hele pand voorzien van een Bose geluidsinstallatie.

Hans Nolen, eigenaar Indicium: “we wilden graag tijdens het werk naar de radio kunnen luisteren. MD Service heeft in ons pand een geluidsinstallatie geplaatst. In onze twee spreekkamers, directiekamers, entreehal, technische ruimte en in de grote zaal op de tweede verdieping die we gebruiken als kantine en voor grote presentaties, heeft MD Service ook flatscreens geïnstalleerd. Nu hoeven we niet meer een televisie op tafel te zetten als we presentaties geven aan klanten en leveranciers.

Eén van onze wensen was dat we vanuit een centraal punt audio en beeld konden aansturen. Dat heeft MD Service perfect geregeld: we kunnen de flatscreens los aansturen, maar we kunnen ook instellen dat op alle screens hetzelfde beeld afgespeeld wordt. We zijn trouwens ook erg blij met de 12.000 watt geluidsinstallatie in onze kantine: ideaal voor feestjes!”