Onlangs heeft MD Service bij Uitzendbureau Ruimbaan in Gouda een volledige elektrotechnische verbouwing verzorgd. Het was een mooie klus die zo’n zes weken in beslag nam.

Verbouwing van A tot Z
Na de Rotterdamse vestiging van Ruimbaan bij winkelcentrum Alexandrium al onder handen te hebben genomen, was het deze keer de beurt aan de locatie aan het Stationsplein in Gouda. Het gehele pand is aangepakt. ‘’Op basis van een tekening hebben we gezamenlijk een indeling gemaakt’’, vertelt directrice Marieke Kreuzen van Ruimbaan. ‘’MD Service heeft onder meer gekeken waar de wandcontactdozen moesten komen en welke apparatuur en verlichting er zouden worden gebruikt. Daarnaast heeft MD Service ons geadviseerd over allerlei andere zaken, zoals het alarm, telefonie en hoe alle kabels konden worden weggewerkt. We zijn erg tevreden over de installatie.’’

Over Uitzendbureau Ruimbaan
Uitzendbureau Ruimbaan werd in 1991 opgericht door Marieke Kreuzen. In 1992 opende ze haar eerste uitzendbureau in Gouda. Na succesvolle jaren werden er vestigingen geopend in Rotterdam Alexandrium, Alphen aan den Rijn en Rotterdam Centrum. Dagelijks zetten 18 intercedenten zich in om honderden uitzendkrachten in hun werk te begeleiden.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in wat MD Service voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BeveiligingstechniekElektrotechniekTelefonieVerlichting

Neem contact op