Wat moet ik doen? En hoe krijg ik het gedimd? Dat vroeg Martien Meiland zich af tijdens één van de uitzendingen van Chateau Meiland op SBS 6.
Onze Dominica Engineer Dennis legt het hem haarfijn uit. Zijn reactie “Oh meid wat moooiii”

Waarom is Domotica een slimme investering?
Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kan de aanleg van een domotica systeem een goede investering zijn. Conventionele installaties lijken aanvankelijk goedkoper, maar bieden weinig flexibiliteit. Je kunt bijvoorbeeld besparen op het energieverbruik, door in te stellen dat de verwarming en de airconditioning nooit gelijktijdig ingeschakeld zijn. Het woning of bedrijfspand afsluiten? Met één druk op de knop zet je de verlichting uit, de verwarming op de nachtstand en schakel je het alarm in en de buitenverlichting aan.

Meer weten?

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Wat er past binnen je budget? Dit alles kunnen wij demonstreren in onze vernieuwde vernieuwde Gira studio. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Marco Nouwen, specialist in het implementeren en integreren van KNX Domotica systemen. Direct te bereiken via 06-46424126 of m.nouwen@mdservice.nl.

Kom in contact

Onze medewerkers helpen je graag verder