Domotica maakt het leven makkelijk, maar is nog knap ingewikkeld. Tenminste volgens de Meilandjes, bekend van het programma Chateau Meiland. MD Service zorgde met de aanleg van een domotica systeem dat het huis van alle gemakken is voorzien. Zo gaat met één druk op de knop alle verlichting in de gehele woning uit en kunnen ze douchen in de sfeer die ze zelf prettig vinden. Voortaan gaat Martien Meiland swipend door het leven.
 
Wat moet ik doen? En hoe krijg ik het gedimd?
Dat vroeg Martien Meiland zich af tijdens één van de uitzendingen  van Chateau Meiland op SBS 6.
Onze Dominica Engineer Dennis legt het hem haarfijn uit. Zijn reactie “Oh meid wat moooiii” 


Waarom is
Domotica een slimme investering?
Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kan de aanleg van een domotica systeem een goede investering zijn. Conventionele installaties lijken aanvankelijk goedkoper, maar bieden weinig flexibiliteit. Je kunt bijvoorbeeld besparen op het energieverbruik, door in te stellen dat de verwarming en de airconditioning nooit gelijktijdig ingeschakeld zijn. Het woning of bedrijfspand afsluiten? Met één druk op de knop zet je de verlichting uit, de verwarming op de nachtstand en schakel je het alarm in en de buitenverlichting aan.

Meer weten?
Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Wat er past binnen je budget? Dit alles kunnen wij demonstreren in onze vernieuwde vernieuwde Gira studio. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Marco Nouwen, specialist in het implementeren en integreren van KNX Domotica systemen. Direct te bereiken via 06-46424126 of m.nouwen@mdservice.nl.