Domotica is de toekomst. Onzichtbaar maar onmisbaar. Dat is waar MD Service in gelooft. In onze sector volgen nieuwe technieken elkaar zo snel op dat stilstand achteruitgang is. Daarom kijken we altijd vooruit. We laten Marco Nouwen, bedrijfsleider Domotica & Audiovisueel aan het woord.

1. Voor de mensen die je (nog) niet kennen. Wie ben je, waar kom je vandaan?

Mijn naam is Marco Nouwen, ik ben 52 jaar, vader en samenwonend in Dordrecht.. 

2. Wat is jouw functie binnen MD en hoe lang werk je er al?

Mijn specialisme is het implementeren en integreren van KNX Domotica systemen. Sinds 2020 ben ik bedrijfsleider Domotica & Audiovisueel bij MD Service Groep (beveiliging). Daarvoor was ik 10 jaar eigenaar van AVC Pro, dienstverlener op het gebied van KNX Domotica integraties. En daarvoor 12 jaar werkzaam bij een producent van onder andere KNX componenten en Visualisatie systemen. Dus een ruime ervaring op dit gebied.

3. Wat kunnen wij bieden op het gebied van KNX Domotica systemen?

Het KNX Domotica systeem zorgt voor comfort, veiligheid en luxe. Kortom wij zorgen ervoor dat alle afzonderlijke systemen in uw woning of bedrijfspand met elkaar gaan samenwerken hierdoor ontstaat er een optimaal gebruiksgemak. Hierdoor ontstaat er één systeem waarmee je alles kunt bedienen en bewaken

4. Wat zijn volgens jou de belangrijkste voordelen?

Een KNX Domotica systeem van Gira automatiseert en vereenvoudigt het dagelijkse leven, het is betrouwbaarheid én duurzaam.

5. Wat moet men echt weten over MD Service als solution partner?

Als solution partner op het gebied van IT & Telecom, Elektrotechniek en Beveiligingstechniek en Domotica & Audiovisueel kunnen wij een totale integratie verzorgen en daardoor de opdrachtgever geheel ontzorgen.

We adviseren onze klanten graag over alle recente ontwikkelingen in de markt en hoe dit kan aansluiten op hun wensen. In de praktijk is maar weinig te gek voor onze experts. We nemen graag je wensen door en maken een passend voorstel.

– Met één druk op de knop sluit je je bedrijfspand geheel af-

Waarom is Domotica een slimme investering?
Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kan de aanleg van een domotica systeem een goede investering zijn. Conventionele installaties lijken aanvankelijk goedkoper, maar bieden weinig flexibiliteit. Je kunt bijvoorbeeld besparen op het energieverbruik, door in te stellen dat de verwarming en de airconditioning nooit gelijktijdig ingeschakeld zijn. Het bedrijfspand afsluiten? Met één druk op de knop zet je de verlichting uit, de verwarming op de nachtstand en schakel je het alarm in en de buitenverlichting aan.

Meer weten?
Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Wat er past binnen je budget? Dit alles kunnen wij demonstreren in onze Gira studio. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar Marco Nouwen, specialist in het implementeren en integreren van KNX Domotica systemen. Direct te bereiken via 06-46424126 of m.nouwen@mdservice.nl.