Regio

Gouda, Moordrecht
Alphen aan de Rijn

Aantal uur

40

Opleidingsniveau

MBO

Wij zijn op zoek naar een Servicemonteur Elektrotechniek

Als Servicemonteur Elektrotechniek bij MD Service werk je zelfstandig aan een grote diversiteit van installaties. Je verricht onderhoud en service werkzaamheden aan (complexe) installaties van onze klanten. Je lokaliseert storingen, verhelpt deze en controleert installaties op gebreken. Je lost geconstateerde tekortkomingen op bij SCIOS Scope 8, 10 en 12 keuringen. Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend. Daarnaast moet je denken aan de volgende werkzaamheden:

^

Jij zorgt dat het benodigde materiaal beschikbaar is en bestelt extra materiaal wanneer nodig;

^
Stem je na uitvoering van het werk af met de klant of de dienstverlening naar wens was;
^
Controleer je of (onderdelen van) de installatie goed werken;
^

Neem je deel aan toolboxmeetings.

Wat breng je mee als Servicemonteur Elektrotechniek?

Je bent een vakman in hart en nieren en werkt graag in een leuk team. Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van elektrotechnische installaties en wilt deze kennis graag toepassen en indien nodig overdragen aan je collega’s. Jij hebt een oog voor detail en weet jij de klant altijd goed te informeren over waar je mee bezig bent. Je bent flexibel, klantgericht en vindt het belangrijk dat de klant tevreden is. Onder druk presteer jij het beste en je krijgt energie van het werken in de elektrotechniek. Daarnaast breng jij mee:

^

Minimaal een afgeronde mbo 3-diploma richting Elektrotechniek, eventueel aangevuld met relevante cursussen of trainingen;

^

Relevante werkervaring bij voorkeur in een soort gelijke functie;

^

Een VCA certificaat;

^
Rijbewijs B(E).

Wie zijn wij?

MD Service zorgt voor alles wat je niet ziet, maar wat het kantoor en huis wel tot een aangename plek maakt om in te werken en wonen. Geluid op iedere plek binnen het bedrijf of je huis. Verlichting, stereo of luxaflex vanuit één punt bedienen. Beveiligingscamera’s of een alarminstallatie en laadpunten voor elektrisch vervoer bij het kantoor. We installeren en repareren elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie, domotica en laadpunten voor elektrisch vervoer.

Is dit je droomfunctie?
Solliciteer nu

Of stuur een mail naar: