’s Ochtends opstaan in een opgewarmd huis. Met één druk op de knop de televisie aanzetten en de lichten dimmen als je een film gaat kijken. En een zonwering die automatisch naar beneden gaat als de zon begint te schijnen. Het kan allemaal met domotica. Niet gek dat we de vraag naar domotica steeds meer zien stijgen.

MD Service zorgt voor alles wat je niet ziet, maar wat je huis (of je kantoor) wel aangenamer maakt. Onze specialisten en monteurs installeren en repareren onder meer elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie en domotica.

Maar wat is er dan allemaal mogelijk? Dat laten we je graag zien aan de hand van een villa in de regio Rotterdam die wij onlangs volledig onder handen hebben genomen.

Comfort en gemak
Het werk dat onze specialisten en monteurs onder andere in woningen uitvoert en waar steeds meer naar wordt gevraagd, is domotica. Met domotica kun je alle elektronische apparaten in je huis met elkaar in verbinding zetten. Een aantal voorbeelden: als de zon begint te schijnen, geeft je weerstation automatisch een seintje aan je zonnescherm. Of met één klik op de knop zet jij je woonkamer om in een filmsetting met gedimde lichten en de televisie en audio die automatisch opstarten.
Wij maakten dit soort opties onlangs mogelijk in deze villa. Ook plaatsten de monteurs o.a. elektrische horren, vloerverwarming, een geluidsinstallatie, geautomatiseerde rolluiken en CO2-sensoren om de luchtvochtigheid automatisch te regelen. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Ook werd het verlichtingsplan voor deze woning door MD Service ontworpen en is de verlichting geleverd en gemonteerd. Onderdeel hiervan is een uniek glazen daklicht met ledverlichting op de plaats waar eerst de schoorsteen van de open haard zat.

Beveiliging van je woning
Voor diezelfde villa hebben wij ook de beveiliging verzorgd. Er is gekozen voor extra dik beveiligingsglas, een vingerscan om binnen te komen en hoogwaardige camerabewaking. Wij adviseren de klant ook hier goed bij.

Meedenken vanaf de start
Wij zijn vanaf het begin van een project graag betrokken op alle vlakken. We houden contact met de architect, de aannemer, de bewoners en andere betrokken partijen. Zo kunnen onze specialisten ook meedenken over elementen in je woning die misschien niet direct geïnstalleerd worden door onszelf.

Wil je graag weten wat MD Service voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.