In de Rotterdamse wijk Katendrecht wordt dit najaar het nieuwbouwproject ‘Fenixlofts’ gerealiseerd, waarbij fenixloodsen tot diverse koopwoningen worden omgebouwd. Toekomstige bewoners organiseren op zondag 25 september een inspiratiemarkt voor leveranciers en zichzelf, maar ook voor mensen die op het punt staan om hun huis te verbouwen. Hiermee willen zij in contact komen met leveranciers van o.a. vloeren, domotica-oplossingen en meubels. MD Service is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Diverse leveranciers
Wie met een nieuw huis of een verbouwing bezig is, is op zoek naar vloeren, inbouwkasten, gordijnen, domotica-oplossingen, meubels en interieuradviezen. Naast MD Service zijn er nog zeker twintig andere leveranciers aanwezig om hun producten en diensten, eventueel met groepskorting, aan de nieuwe bewoners aan te bieden. MD Service deelt een stand met Gira, leverancier van elektro- en installatiemateriaal.

Aanmelden inspiratiemarkt
De leveranciersmarkt vindt plaats op zondag 25 september van 12.00 tot 16.00 uur op de eerste verdieping van Fenixloods 2, boven de Fenix Food Factory, aan de Veerlaan 19 in Rotterdam. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze Facebook-pagina, maar ook door een mailtje te sturen naar info@fenixpioniers.nl.

Katendrecht
De wijk Katendrecht heeft een roemruchte geschiedenis, maar sinds 2000 zit het schiereiland Katendrecht flink in de lift. Er worden nieuwe woningen, winkels, zorgcentra, kerken en scholen gebouwd en tal van activiteiten georganiseerd. Een aantrekkelijk plek om te wonen!

Wil je weten wat MD Service voor jou kan betekenen op het gebied van domotica-systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!